Novi Sad
04.04.2011.
09:48
Tokom vikenda radnici JKP "Vodovod i kanalizacija" osujetili su još dva pokušaja nelegalnog priključenja na vodovodnu mrežu na Telepu i Veterniku.
  • novosadjanka

    13.04.2011 09:20
    novosadjaninu
    Dragi moj sugradjaninu;
    mozda je zelja da se zivi kao sav normalan svet izrazena nemustim jezikom ili recima obicnog naroda sto vi nazivate demagogijom problem je u vama. voda je coveku potrebna ne samo za pice valjda i verujte mi ne moze se resiti kanistrima,ustvari moze to i sami u Bockama pokusavamo vec neki i vise od dvadeset godina i verujte veoma je tesko,pogotovo za starije ljude i ljude bez sopstvenog prevoza ai vrlo nehigijenski.








  • VUK

    06.04.2011 07:00
    kradja
    To što grad radi je kriminal!Naplati komunalno opremanje i onda ako nemaš nekog Rodju ili komšu kod žutih možeš samo da se besiš!Deca stižu kaljava u školu a mi na posao.U Rumenci gde sam legalno gradio kuću je prava katastrofa,više ni kontejner za smeće ne postavljaju, a o vodovodu da ne pričam.Put smo sami nasipali iako smo sve platili gradu.Vodovod sve na ZIG prebacuje a oni na grad.
  • ddd

    04.04.2011 22:01
    kanalizacija - šta je to?
    Inače, u svim naseljima gde ne postoji kanalizacija JKP ViK je uredno naplaćuje a ne stižu da isprazne septičke. Znači plaćamo im nešto što uopšte ne rade ili bar ne urade onda kada to treba. Na celom Kamenjaru uopšte nikada ne čiste a naplaćuju. Da li je to krađa ili korupcija? Za sve ove godine koliko im plaćamo nepostojeću kanalizaciju mogli su je već i sagraditi od tog novca.
  • korisnici

    04.04.2011 13:52
    i mi korisnici imamo nultu toleranciju spram zute i smrdljive vode a placamo je dva puta vise nego beogradjani
  • adice

    04.04.2011 13:13
    TT, druze, ko ste to mi a ko vi?
    Pogledaj malo gup i informisi se. Reci cu za adice jer za to znam, sa situaciom na tatarskom brdu nisam upoznat. U Adicama zivi 30 000- 40 000 ljudi bez kanalizacije i u letnjem periodu vode. Sve ulice su ucrtane i svo zemljiste se vodi kao gradsko gradjevinsko. Grad je OBAVEZAN da obezbedi infrastrukturu, tj vodu, kanalizaciju, telefon, struju, put, atmosfersku kanalizaciju ... 80% objekata je legalizovano ili u postupku legalizacije, a svi novi objekti unazad 3-4 godine sa grade sa svim dozvolama. Sada je situacija takva da se redovno prelivaju septicke jame, leti se covek moze istusirati od 1 ujutru, posle svake kise put postaje neprohodan... i apsolutno se slazem sa time da se kazne trebaju poostriti, ali isto tako ako je vec grad spreman da kaznjava i sprovodi neka pravila, onda bi trebao i da pocne da ispunjava svoje obaveze
  • Petar

    04.04.2011 11:29
    Odlično!!!
    Prokopati nasip?!?!
    Pa to može samo debil!!!
  • TT

    04.04.2011 11:07
    ilegalci
    ko vam je kriv što gradite kuće tamo gde nemate uslove za život? evo ja ću da napravim kuću na mesecu pa ću vući crevo od hidranta... jer eto vodovod neće da dovede. Tatarsko brdo je celo ilegalno izgrađeno, i da je ovo prava država poravnala bi to bagerom i zasadila šumu, a vlasnicima objekata naplatila kazne za ilegalnu gradnju, za sanaciju terena i vraćanje u prvobitno stanje, a posle i zatvorsku kaznu zbog ilegalne gradnje.
    želite pravila samo onda kad vama odgovaraju.
    sve kazne treba upetostručiti i zapravo i sprovoditi, pa da vidimo
  • ns

    04.04.2011 11:01
    ne
    oni prvo malo kao navatavaju nelegalne
    onda naplate pokusaj prikljucenja
    onda prikljuce privatno
    onda otkriju zvanicno
    onda opet naplate nelegalno prikljucenje
    i debelo naplate svoj nerad
  • berolina

    04.04.2011 10:36
    prikljucivanje vode i kanalizacije na "sumski naci
    ...sve rade "jarani" iz firme!
    jarani iz "vodovoda" najbolje znaju kad-gde-kako se prikljucuje - sve se radi posle posla, onako kako to rade zemljaci, na crnjaka uz cas'cu rak'je!
    to i berlinski vrapci znaju...samo "vodovod" ne zna kako da naplati 43% proizvedene i pokradene vode!?!
  • adice

    04.04.2011 10:24
    Mislm da je sasvim normalno da neko zeli da ima vodu i kanalizaciju u svojoj kuci, a ako grad ignorise taj problem vec 20 godina i nece da dovede civilizaciju u ova naselja koja se tu nalaze i nece samo preko noci nestati, onda u potpunosti podrzavam ljude koji uzimaju stvar u svoje ruke. Vodovodu i kanalizaciji bi bilo bolje da rese problem, nego da se igraju policajaca i lopova sa ljudima koji zele civilizovane uslove za zivot.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna